Hyvä tietää

Kuntosaunoja on tiistaisin B-talossa miehille ja A-talossa naisille ja keskiviikkoisin A-talossa miehille ja B-talossa naisille kello 18-21. Saunavuorotilauksia hoitaa Tapiolan Lämmön asiakaspalvelu (ark. klo 7:30 – 16.00) 020 750 5300.


Taloyhtiöön on asennettu kiinteä DNA:n toimittama vastikerahoitteinen Internet-yhteys. Asiakaspalvelua ja käyttäjätukea hoitaa DNA:n asiakaspalvelu (puh. 044 144 044).


Pesula, kuivaushuoneet ja mankeli ja ovat A-talossa, jonne B-talon asukkaat pääsevät C-portaan kautta. Tiloissa tulee välttää tarpeetonta meteliä, ovien kovaäänistä sulkemista ja noudattaa käyttöaikoja (arkisin ja lauantaisin 8-20, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 12-20). Pesulan ja kuivaushuoneiden käytöstä ei toistaiseksi peritä maksuja. Varausten keston ja määrän tulee olla kohtuullisia - ota muut huomioon ja kirjaa varauskirjaan, jos tarvitset vain osan pesukoneista tai osan kuivaushuoneesta.


Kellarien yleisissä tiloissa tulee säilyttää vain käytössä olevia polkupyöriä ja ulkoiluvälineitä. Väestösuojatilassa, A-talon pohjoispäädyssä, voi säilyttää auton renkaita ja vastaavia kausiluonteisia tavaroita. Jos huoneen ovi on lukittu, avaimia voi kysellä lainaksi asunnoista B11/Tella tai F47/Mölsä.


A-talon kellarikerroksessa sijaitsee asukkaiden käytössä oleva askarteluhuone. Tilaan pääsee omalla huoneiston ulko-oven avaimella. Askarteluhuone tulee pitää siistinä käytön jäljiltä. Askarteluhuoneeseen jätetyt keskeneräiset työt tulee merkitä (nimi ja as. numero) ja huoneeseen voi jättää omia työkaluja, joille myös muilla asukkailla voisi olla käyttöä. Tilassa olevia työkaluja saavat kaikki askartelijat käyttää.


Autojen pysäköinti piha-alueelle on kiellettyä. Sallittua on vain lyhytaikainen huoltoajo ja lastaus. Piha-alueella tulee ajaa hyvin alhaisella nopeudella ja huomioida pihalla leikkivät lapset. Asfaltoidun alueen ulkopuolelle nurmikoille ajo on kiellettyä myös talvella. Jäteastioiden eteen pysäköinti on myös ehdottomasti kiellettyä.


Koirien ulkoiluttaminen yhtiön tontilla on kielletty ja kaikki jätökset on korjattava viipymättä pois.


Osakkaat ovat velvoitettuja tekemään hallitukselle asunnossa tehtävistä remonteista ja muutoksista Tapiolan Lämmön verkkosivuilta löytyvän kirjallisen remontti-ilmoituksen. Isännöitsijän kautta saa myös piirustuksia ja tietoja asuntojen rakenteista.


Katso myös yhtiöjärjestys