Hyvä tietää

Taloyhtiössä on kaksi saunaa, yksi molemmissa taloissa. Saunavuoroja voi varata omaan käyttöön, ja varauksia hoitaa Tapiolan Lämmön asiakaspalvelu (ark. klo 7:30 – 16.00) 020 750 5300, josta saa tiedot myös saunamaksuista.


Yleisiä asukkaille tarkoitettuja ja veloituksettomia kuntosaunoja on tiistaisin B-talossa miehille ja A-talossa naisille sekä torstaisin A-talossa miehille ja B-talossa naisille. Katso tarkemmat ajat saunojen ovista.


Taloyhtiöön on asennettu kiinteä DNA:n toimittama vastikerahoitteinen Internet-yhteys. Asiakaspalvelua ja käyttäjätukea hoitaa DNA:n asiakaspalvelu (puh. 044 144 044).


Pesula, kuivaushuoneet ja mankeli ja ovat A-talossa, jonne B-talon asukkaat pääsevät C-portaan kautta. Tiloissa tulee välttää tarpeetonta meteliä, ovien kovaäänistä sulkemista ja noudattaa käyttöaikoja (arkisin ja lauantaisin 8-20, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 12-20). Pesulan ja kuivaushuoneiden käytöstä ei toistaiseksi peritä maksuja. Varausten keston ja määrän tulee olla kohtuullisia - ota muut huomioon ja kirjaa varauskirjaan, jos tarvitset vain osan pesukoneista tai osan kuivaushuoneesta.


Kellarien yleisissä tiloissa tulee säilyttää vain käytössä olevia polkupyöriä ja ulkoiluvälineitä. Väestösuojatilassa, A-talon pohjoispäädyssä, voi säilyttää auton renkaita ja vastaavia kausiluonteisia tavaroita. Jos huoneen ovi on lukittu, avaimia voi kysellä lainaksi asunnoista B11/Tella tai F47/Mölsä.


Autojen pysäköinti piha-alueelle on kiellettyä. Sallittua on vain lyhytaikainen huoltoajo ja lastaus. Piha-alueella tulee ajaa hyvin alhaisella nopeudella ja huomioida pihalla leikkivät lapset. Asfaltoidun alueen ulkopuolelle nurmikoille ajo on kiellettyä myös talvella. Jäteastioiden eteen pysäköinti on myös ehdottomasti kiellettyä.


Koirien ulkoiluttaminen yhtiön tontilla on kielletty ja kaikki jätökset on korjattava viipymättä pois.


Osakkaat ovat velvoitettuja tekemään hallitukselle asunnossa tehtävistä remonteista ja muutoksista Tapiolan Lämmön verkkosivuilta löytyvän kirjallisen remontti-ilmoituksen. Isännöitsijän kautta saa myös piirustuksia ja tietoja asuntojen rakenteista.


Katso myös yhtiöjärjestys